A REVIEW OF بیماری سلیاک

A Review Of بیماری سلیاک

A Review Of بیماری سلیاک

Blog Article

همچنین سوالاتی پیرامون زمان شروع غذای کمکی دارای گلوتن برای نوزاد و علایم جسمی او می‌پرسد. نیازی به حذف گلوتن از رژیم غذایی کودک تا زمانی که تشخیص قطعی بیماری داده نشده، نیست.

متأسفانه تشخیص این بیماری کار دشواری است. اما نشانه‌های خاصی وجود دارد که در صورت مشاهده آنها، بایستی مساله را با پزشک در میان بگذارید.

اگر بیش از دو هفته است که دچار مشکل گوارشی مثل اسهال یا یبوست شده اید، حتما به پزشک مراجعه کنید تا بطور دقیق مشکلتان بررسی شود.

مراقبت های بعد از لابیاپلاستی

نگهداری اصولی دانه قهوه

حتی اگر بیماری سلیاک با علائمی همراه نباشد، ایجاد آسیب در سلول‌های روده اتفاق خواهد افتاد.

● بیماری سلیاک یک اختلال خود ایمنی است. وقتی فردی که گلوتن را دارد، گلوتن می خورد، سیستم ایمنی بدنش به روده کوچکش حمله می کند و به آن آسیب می رساند.

هر چقدر هم که این حالت نگران کننده به نظر می رسد، معنی آن این است که مدفوع نسبت به مدفوع دیگری که غرق می شوند، چگالی کمتری دارد.

همان طور که قبلا گفته شد، زمانی که پرزهای روده کوچک آسیب ببینند، بدن قادر به جذب مواد مغذی نخواهد بود و در نتیجه بدن دچار کمبودهایی شده و عدم رشد یا تاخیر در رشد کودک می‌شود.

اگر پزشک بیماری سلیاک را در کودک تشخیص داد، بایستی یک رژیم غذایی فاقد گلوتن برای او در نظر بگیرید. با تغییر رژیم غذایی رشد او روند طبیعی خود را باز خواهد یافت و شاد تر و پر انرژی از قبل خواهد بود. اگر نسبت به عدم وزن گیری نوزاد یا کودک نوپایتان نگران هستید، علائم حساسیت به گلوتن را در او بررسی کنید و در صورت وجود آن، مساله را با پزشک درمیان بگذارید.

گاهی، آسیب وارد شده به پرزهای روده‌ی کوچک حتی پس از رعایت رژیم غذایی بدون گلوتن نیز ادامه می‌یابد. اگر پس از شش ماه بعد از رعایت رژیم غذایی بدون گلوتن همچنان علائم بیماری سلیاک در کودکان ادامه داشت، پزشک برای بیمار کورتیکواستروئید تجویز می‌کند تا سیستم ایمنی بیمار را سرکوب کرده و التهاب روده کوچک را کاهش دهد.

ترکیب صفرای معده و بیلی روبین، که یک ترکیب رنگدانه ای است که از تجزیه گلبول های قرمز در بدن ایجاد می شود، باعث به وجود آمدن این بیماری سلیاک به انگلیسی رنگ قهوه ای می شود.

نوزاد یا کودک نوپایی که مبتلا به بیماری سلیاک است، ممکن است دچار اسهال مزمن یا یبوست نیز شود، اگرچه مطالعات پزشکی نشان می‌دهد این نشانه در بزرگسالان بیش از کودکان دیده می‌شود.

سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.

Report this page